dilluns, 20 d’octubre del 2014

Carmina Burana, els detalls

LudicVox formarà part del projecte "Participa amb el cor" a Terrassa, on es podran escoltar sobre l’escenari del Teatre Principal més de 500 veus interpretant Carmina Burana, a l’abril.

Músics i cantants professionals i amateurs col·laboren sota el paraigua de l’associació Terrassa Ciutat Coral i el suport de l’Ajuntament. De fet, es tracta de sumar esforços per assolir un objectiu comú. Segons Maria Teresa Vert, soprano: “pretén unir entitats i persones a tall individual a través de la música, de les veus. El Carmina Burana de Carl Orff requereix uns efectius difícilment assumibles per a un dels nostres cors. Per tant, aquesta proposta ofereix augmentar el repertori de les corals i possibilita als cantants l’accés a una obra de gran envergadura.”

Els dies 25 i 26 d’abril de 2015 es representarà al Teatre Principal Carmina Burana, del compositor alemany Carl Orff. De la col·lecció completa de les cançons se n’han escollit 25. A més de l’orquestra i cors, intervenen tres solistes: soprano, baríton i contratenor; dos pianistes i grups de percussió.

Es tracta de la primera edició d’un projecte participatiu de ciutat que els impulsors volen que tingui continuïtat. La Federació Catalana d’Entitats Corals difondrà la iniciativa entre els cantaires del Vallès i tot el país.


INSCRIPCIONS
ENTRADES A LA CASA SOLER I PALET

(Font: Nació Digital)